Scrisoare deschisă către beneficiarii sistemului centralizat de termoficare din Deva

de SSH11 SEPTEMBRIE 2020

SCRISOARE DESCHISĂ

beneficiarilor sistemului centralizat de termoficare din Deva


Sindicatul Solidaritatea Hunedoara, prin prezenta scrisoare, vă cerem scuze pentru situaţia neplăcută în care vă aflaţi. Toţi cetăţenii României au drepturi şi obligaţii. Privarea oricărui drept constituţional este o abatere gravă care trebuie sancţionată.

În această perioadă, devenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare sunt privaţi de apa caldă, apă atât de necesară pentru asigurarea igienei zilnice. Aşa cum prevede Constituţia României, la art.34, Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice.

Termocentrala Mintia nu este societate privată, este o societate aflată în portofoliul Ministerului Energiei Economiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA), este a Statului. Noi, ca şi organizaţie sindicală, am sesizat în nenumărate rânduri riscul la care sunt supuşi cetăţenii Devei, datorită lipsei stocului de cărbune.

Salariații sunt pregătiți să repornească termocentrala Mintia!

Repornirea termocentralei Mintia se va realiza odată cu refacerea stocului necesar de cărbune, și după finalizarea reparațiilor necesare pentru punerea în funcțiune a instalațiilor, reparații obligatoriu de efectuat pentru securitatea instalațiilor și a personalului.

Menționăm faptul că la momentul actual nu sunt asigurate materialele necesare pentru repararea instalației.

Situaţia de astăzi, lipsa apei calde, se datorează celor care au refuzat să acorde un minim de atenţie solicitărilor noastre şi pentru asta, în locul lor, NOI VĂ CEREM SCUZE!Vizitați pagina noastră de știri, unde veți găsi articole care cuprind o parte din demersurile și sesizările noastre.

Scrisoare deschisă către beneficiarii sistemului centralizat de termoficare din Deva


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.