România din nou pe post de cobai

de SSH28 OCTOMBRIE 2020


De această dată vorbim despre testarea în subteranele Văii Jiului a procesului de gazeificare a cărbunelui. Ineditul acestui proiect pilot constă în încercare de a controla procesul de descompunere controlată a cărbunelui, chiar în subteran.

În urma procesului de gazeificare se obține hidrogen, gaz metan cu o putere la jumătate față de cel folosit acasă sau în termocentrale, și CO2, că tot vorbim de decarbonificarea UE.

Totul e bine când se termină cu bine, dar dacă lucrurile ies prost, putem vorbi de o nouă poveste similară cu cea a orașului Centralia din Pennsylvania, SUA, dar cu alt fitil de aprins focul.


Întrebarea care se pune este, de ce în România?

Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.