Practici discriminatorii 

de SSH01 aprilie 2019

Stimați colegi,

Trăim vremuri inimaginabile. Nu am crezut că vom asista vreodată la astfel de manifestări discriminatorii, manifestări care au un impact major asupra salariaților. 

Sfârșitul de lună a lăsat un gust amar salariaților TESA, aceștia nu au primit drepturile salariale. Doar muncitorii au încasat drepturile salariale, însă nu în totalitate, aceștia nu au primit și contravaloarea decontului de transport.

Nu avem încă argumentele, care au stat în spatele acestei abordări discriminatorii, dar oricare ar fi acestea noi nu girăm astfel de practici.

Administrația trebuie să înceteze cu astfel de practici discriminatorii, acestea nu fac altceva decât să alimenteze negativ, creascând starea de tensiune din rândul salariaților

Conducerea sindicatului a transmis administrației să efectueze imediat plata restantă a salariilor către angajații în speță.

Atragem atenția asupra faptului că există prevederi, cu privire la acordarea drepturilor salariale, atât în legislație cât și în contractul colectiv de muncă, dar și în contractul individual de muncă.

Pentru cei care doresc un plus de informare, vă punem la dispoziție câteva linkuri, despre problematica discriminării :

Adresă


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.