Comunicat de presă

de SSH14 IANUARIE 2019

SOLIDARITATE! ATITUDINE! IMPLICARE!

Având în vedere protestul aflat în desfășurare la colegii din CEO, precum și faptul că se apelează zilnic la importuri de energie electrică, ne arătăm solidaritatea față de colegii din CEO.

Oficialii din cadrul Ministerului Energiei duc o luptă de falimentare a producătorilor de energie electrică pe bază de cărbune, acest fapt este principalul motiv care a alimentat starea de nemulțumire a colegilor din CEO.

Nivelul de salarizare al colegilor din CEO, datorat situației economice a societății, este un alt factor care generează nemulțumiri.


Ministrul Energiei trebuie să vină urgent cu soluții pentru asigurarea sistemului energetic național și pentru reducerea dependenței României de importul de energie electrică.

Prima măsură pe a Ministerului Energiei ar trebui să fie înființarea mixului energetic la producător.

Recomandăm colegilor din CEO să respingă amenințările administrației sau ministerului. Un protest legal, fără abateri de la litera legii, nu poate duce la sancționarea protestatarilor.

Sindicatul SOLIDARITATEA HUNEDOARA este solidar cu colegii din CEO

Comunicat de presă


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.