Vom trimite celor două partide aflate la putere câte o adresă

de SSH07 mai 2017

Sindicatul Solidaritatea Hunedoara va trimite celor două partide aflate la putere câte o adresă prin care solicită un punct de vedere clar despre soarta CEH şi a salariaţilor acestora

Cerem partidelor aflate la putere, un punct de vedere clar vizavi de viitorul Compexului Energetic Hunedoara şi respectarea programului de guvernare capitolul Politici în domeniul energiei.

Acest program care a fost prezentat de PSD în campania electorală vorbeşte de revitalizarea producţiei de huilă pentru a se asigura funcţionarea unui grup energetic la Mintia şi unul la Paroşeni pentru producerea de energie electrică şi termică în sistemele centralizate de termoficare de la Deva şi din Valea Jiului.

Programul de guvernare menţionează şi posibilitatea montării de noi capacităţi de producere a energiei electrice la cele două termocentrale din judeţ, în anii următori.

În fapt, lucrurile stau pe dos, Guvernul Grindeanu a semnat în luna aprilie 2017 pentru închiderea a încă două exploatări miniere, decizie ce duce implicit la închiderea termocentralei Mintia, din lipsa cărbunelui.

Vom trimite adrese la cele două organizaţii locale ale PSD şi ALDE, în care cerem clarificări cu privire la nerespectarea programului de guvernare, motivele care stau la baza acestei decizii de a renunţa la cele două exploatări miniere şi la termocentrala Mintia. Aşteptàm ca de această dată să fim susţinuţi şi de celelalte sindicate din cadrul CEH, altele decât Sindicatul Muntele care a semnat alături de ministrul energiei pentru închiderea minelor Lonea şi Lupeni.

Am contestat la Ministerul Energiei CONVENŢIA prin care se hotărăşte închiderea mineritului ,ca fiind nelegală.


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.