5 ANI DE LA ÎNFIINȚARE

de SSH08 ianuarie 2021

Pe data de 09.01.2021, înplinim 5 ani. Am ajuns la cincinal și asta datorită vouă, membrilor de sindicat. La mulți ani, Sindicatul SOLIDARITATEA HUNEDOARA!


Noi, salariaţii din Societatea Complexul Energetic Hunedoara-Sucursala Electrocentrale Deva, menţionaţi în tabelul anexă, pe baza liberului consimţământ, în conformitate cu prevederile Legii nr. 62/2011 a dialogului social, am hotărât în unanimitate constituirea Sindicatului “SOLIDARITATEA HUNEDOARA”, organizaţie sindicală la care urmează sa avem calitatea de membri fondatori.

09.01.2016Scurt istoric

  Sindicatul SOLIDARITATEA HUNEDOARA a fost înființat în data de 09.01.2016 și a început să activeze, la nivelul Societății Complexul Energetic Hunedoara, în data de 01.10.2016, cu un număr de 88 membri.

  Dacă la început am avut parte de imixtiunea administrației din cadrul S.E. Deva în desfășurarea activității sindicale, fie prin neacordarea unui sediu fie prin punerea unor presiuni asupra salariaților care au aderat la acest sindicat sau au dorit acest lucru, trebuie spus că în prezent sperăm ca aceste imixtiuni să rămână istorie.

   Am sesizat în toți acești ani toate instituțiilor statului cu atribuții în domeniul energetic, de la Președintele României până la Senat, Camera Deputaților, Guvern, Ministerul Energiei, dar și DNA, DIICOT, în încercarea de oprire a lichidării termocentralei Mintia.

   Am invocat interesul național, arătând că România se află la un pas de a devenii un mare importator de energie electrică în regiune, astăzi se dovedește că am avut dreptate.

  Anul 2021 se preconizează a fi un an bogat în manifestări, deja anunțate de marile organizații sindicale. Pentru a obține rezultate pe măsura așteptărilor avem nevoie de SOLIDARITATE.La mulți ani, tuturor membrilor de sindicat!


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.