Azi 24 aprilie 2017, este un nou termen în procesul dintre termocentrala Mintia și Garda de Mediu

de SSH24 aprilie 2017

Situația conformării la condițiile de mediu este extrem de gravă la Mintia. Am făcut nenumărate demersuri la nivel de minister, la parlament, am sesizat DNA și DIICOT

Lipsa de implicare la nivel guvernamental pentru conformarea grupurilor energetice de la Mintia la condițiile de mediu, pot lăsa termocentrala în beznă.

Astăzi, salariații CEH culeg roadele imixtiunilor politice în actul de conducere a societății, riscând chiar sistarea activității termocentralei Mintia.

Situația conformării la condițiile de mediu este extrem de gravă la Mintia. Am făcut nenumărate demersuri la nivel de minister, la parlament, am sesizat DNA și DIICOT, am cerut doar modificarea legii Energiei pentru a putea accesa pentru Complexul Energetic Hunedoara o schemă de sprijin așa cum permite legislația europeană, din păcate peste tot găsim indiferență totală față de siguranța sistemului energetic.

Vom organiza o acțiune civică Hunedoara suntem NOI și vom bate din nou la ușa partidelor politice din județ, de data aceasta cu mesajul: SĂ VĂ FIE RUȘINE, PÂNĂ CÂND NE TOT MINȚIȚI?


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.