Noi dovezi care arată că producătorul de energie electrică poate fi salvat

de SSH12 aprilie 2017

Politicienii vor fi singurii vinovați de faptul că au transformat România într-un importator de energie electrică

Am trimis către Ministerul Energiei dar și Consiliului de Administrație al CEH un material suplimentar în care arătăm că Decizia Comisiei Europene 2012/21/UE, precizează la art.2, alin.2, posibilitatea ca o societate de tip SIEG să funcționeze pe o perioadă mai mare de timp, până la amortizarea investițiilor necesare care stau la baza înființării noii societăți.

Ne lovim de același zid, practic suntem puși să negociem chiar cu cei care i-au ajutat pe tehnocrați să promoveze acest program de tip SIEG pe energie și cu mina Lonea și Lupeni pe închidere, un program care nu este fezabil, care urmărește doar închiderea treptată a activității actuale.

Secretarul de stat Doru Vișan fost director în cadrul CEH susține programul tehnocraților, iar în Consiliul de Administrație ne lovim de fosta șefă a juriștilor din complex asistată tot de o fostă juristă a societății. Cu această echipă care nu face altceva decât să țină frâna apăsată pe orice proiect propus de sindicate, Complexul Energetic Hunedoara nu are nici o șansă de redresare, acești oameni au dus CEH spre faliment, iar acum ne spun că au fost trimiși la București să salveze societatea.

Solicitàm coaliției de guvernare să i-a act de faptul că odată pusă pe butuci huila energetică românească, politicienii vor fi singurii vinovați de faptul că au transformat România într-un importator de energie electrică, la mâna Europei cu una sau mai multe viteze.


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.