Serviciul Român de Informatii, sesizat cu privire la aspecte legate de aplicarea preferentiala in România a prevederilor Directivelor CE

de SSH05 martie 2018

UPDATE Serviciul Român de Informatii, răspunde adresei transmise de către Sindicatul SOLIDARITATEA HUNEDOARA

Ca urmare la cererea dumneavoastra adresata Serviciului Roman de Informatii și înregistrata cu nr. 46.186 din 05.03.2018, vă aducem la cunoștință că informațiile prezentate au fost analizate cu toată disponibilitatea potrivit competențelor legale ale Serviciului Roman de Informații.

Aspectele de interes ce pot contribui la realizarea securitatii nationale raman in atentia Serviciului in procesul de aplicare in practica a legilor incidente in domeniu.

Sindicatul SOLIDARITATEA HUNEDOARA, sesizează Serviciul Român de Informații

Sindicatul SOLIDARITATEA HUNEDOARA, sesizează Serviciul Român de Informatii, cu privire la aspecte legate de aplicarea preferentiala in Romania a prevederilor Directivelor CE, prin favorizarea producătorilor de energie electrică din surse regenerabile în detrimentul producătorilor clasici care folosesc combustibil solid, lucru deosebit de grav, care poate duce la dependența României de importul de energie electrică.


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.