Avem nevoie de un ultim efort comun

de SSH26 noiembrie 2017

O parte a conducerii complexului este deranjată de activitatea noastră

Activitatea Sindicatului Solidaritatea Hunedoara a devenit o problemă pentru o parte a conducerii complexului, dar în special a celor care au semnat pentru lichidarea a patru grupuri energetice de 210 MW, de la termocentrala Mintia.

Demersuri făcute pentru salvarea grupurilor energetice de la Mintia

  - Sesizarea institutiilor statului până la cel mai înalt nivel.
  - Sesizarea inclusiv a DNA și DIICOT
  - Am arătat mecanismele prin care sectorul energiei regenerabile a beneficiat de o schemă de sprijin foarte generoasă acordată de statul român, în detrimentul producătorilor clasici de energie din România
  - Sesizările noastre au arătat faptul că România se află la un pas de a pierde controlul asupra Sistemului Energetic National.
  - Am cerut sprijin politic pentru impunerea corectă a mecanismelor europene care pot asigura functionarea optimă a producătorilor clasici, cei pe cärbune, singurii care pot asigura securitatea Sistemului Energetic National.
  - Am reușit doar cu ajutor politic să ajungem la nivel guvernamental sprijiniți și de Ministrul Energiei, care a subliniat în repetate rânduri faptul că în interesul României trebuie păstrate cât mai multe capacităti de producere pe bază de cărbune.
  - Au avut loc întâlniri cu premierul Mihai Tudose căruia i-am arătat că institutii precum ANRE sau Consiliul Concurentei au lăsat producătorii de energie electrică pe bază de cărbune în "bătaia vântului", dar şi pericolul care pândeşte Românie în asigurarea continuă a retelelor electrice cu energie electrică lucru ce poate duce la dependenta de importuri de energie.

Acum avem nevoie de un ultim efort comun, sindicate, mediu politic şi guvern, pentru a elimina interesele "băietilor deştepti" din energie


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.