Adrese peste adrese către cei responsabili, pentru salvarea termocentralei Mintia

de SSH17 octombrie 2017

Am cerut clarificări peste clarificări, am obţinut aprobarea Consiliului de Administraţie al CEH pentru reformularea răspunsului dat de România Comisiei Europene prin care se confirma lichidarea celor 5 grupuri de la Mintia

Avem materialul prin care Complexul Energetic Hunedoara propune ca cele 5 grupuri să funcţioneze în condiţii de piaţă liberă - proiect propus şi susţinut doar de o parte a conducerii CEH şi a termocentralei - fără nici un cost suplimentar din partea statului român, dorim doar să păstrăm ce avem bun, nimic mai mult. Este halucinant cum o mână de oameni, din păcate din sectorul energetic, refuză promovarea noului proiect, interpretând sensul limbii române doar împotriva interesului naţional. Trebuie totuşi să repar emblema energeticienilor şi să spun că termocentrala Mintia este dusă la groapă de o mână de jurişti şi de contabili, fără nici o expertiză în funcţionarea Sistemului Energetic Naţional.

Am cerut sprijin şi actorilor politici din Hunedoara, pentru că doar împreună cu partenerii de dialog social putem arunca la coşul de gunoi un proiect tehnocrat contrar interesului naţional. Dacă va fi nevoie, vom trece şi la acţiuni de protest, vom face orice este legal pentru a salva această termocentrală.

Atragem atenţia şi asupra pericolului de a lăsa Deva şi Petroşani în frig, dacă nu vor fi asigurate stocurile de cărbune necesare asigurării programului de iarnă. Am fost sabotaţi sistematic în acest an, fiind lăsaţi fără cărbune în condiţiile unui preţ foarte mare la energia electrică, situaţie care putea să crească considerabil veniturile complexului şi să ne ducă aproape de zona profitului.


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.