Suntem convocați la comisia mixtă, pentru stabilirea tarifelor cu privire la transportul salariaților

de SSH16 octombrie 2017

Am fost convocaţi să stabilim tarifele pentru rutele unde nu există transport public

Am fost convocaţi să stabilim tarifele pentru rutele unde nu există transport public şi ne-am trezit că ni se cere să reducem şi tarifele de pe celelalte rute, administraţia motivând în mod răuvoitor că nu este corect să aplicăm prevederile CCM. Dacă administraţia S.E. Deva îşi poate permite să arunce la gunoi semnătura directorului general al CEH, noi nu permitem ca semnătura sindicatului să nu fie respectată. Vom sesiza ITM - HD la fiecare nerespectare a CCM şi nu vom permite ca energeticienii să fie mereu perdanţii de serviciu ai CEH, totul din cauza administraţiei de pe parte energetică care parcă are un singur scop, de a îngropa cele două termocentrale.


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.