Noua Propunere pentru supravieţuirea şi viabilizarea grupurilor energetice de la Termocentrala Mintia

de SSH03 august 2017

Continuăm demersurile prin care cerem sistarea conversiei pe gaz a termocentralei sau rămânerea cu un singur grup energetic.

Noua Propunere pentru supravieţuirea şi viabilizarea grupurilor energetice de la Termocentrala Mintia, se va afla vineri pe masa Consiliului de Administraţie, membrii acestuia urmând să decidă dacă promovează acest proiect sau duc până la capăt programul iniţiat de tehnocraţi şi pun pe butuci 1000 MW putere instalată, aruncând în aer independenţa energetică a ţării.Propunerea se bazează în principal pe funcţionarea termocentralei în condiţiile pieţei de energie, cu 3 grupuri energetice aduse în stare de funcţionare şi doar două instalaţii de desulfurare care să deservească cele 3 capacităţi de producţie.

Continuăm demersurile prin care cerem sistarea conversiei pe gaz a termocentralei sau rămânerea cu un singur grup energetic. Am cerut Ministerului Energiei într-o adresă trimisă în urmă cu o lună, să abandoneze proiectul tehnocraţilor prin care la Mintia se doreşte lichidarea a 5 grupuri energetice şi conversia grupului nr. 3 pe gaz.

Acel proiect de tip SIEG ( societate de interes economic general ), iniţiat de tehnocraţi, trebuie abandonat urgent şi înlocuit cu un proiect care să servească interesului naţional.


Cum devin membru?
Despre noi

Pentru a vă forma o părere despre organizația noastră, precum și pentru a afla demersurile efectuate de către organizație, este important să accesați sursele puse la dispoziție, respectiv:
pagina noastră de știri ,
- pagina noastră de facebook,
-pagina noastră de twitter,

Încercăm să oferim cât mai multe informații despre demersurile noastre, despre problemele întâmpinate și stadiul acestora.

Organizația este tânără raportată la vechime, însă în această perioadă am ajuns să discutăm la aceeași masă cu reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerelor care au responsabilități în domeniu, spre rezolvarea problemelor acute cu care se confruntă atât membrii pe care îi reprezentâm cât și firmele din care provin aceștia.

Parte din demersurile noastre se regăsesc pe pagina noastră de știri

Vreau să fiu reprezentat!

  • TE-AI SĂTURAT SĂ-ȚI FIE ÎNCĂLCATE DREPTURILE?
  • CONSIDERI CĂ LUPTA DUSĂ DE UNUL SINGUR ESTE FOARTE ANEVOIOASĂ, COSTISITOARE ȘI DE CELE MAI MULTE ORI ESTE ÎN DEZAVANTAJUL TĂU?
  • VREI SĂ FI REPREZENTAT ÎN FAȚA ANGAJATORULUI DE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL LEGISLAȚIEI MUNCII? 

Vino alături de un colectiv UNIT și PUTERNIC !

CUM DEVIN MEMBRU?
AVANTAJE

M-am hotărât!

Cunosc avantajele oferite de un sindicat puternic. Știu că este în beneficiul meu să ader la această organizație.